• Schorvoort 014 42 76 68   Smiskensstraat 014 41 33 13

GUUS MUËSEN

Afgestudeerd als licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie aan de Universiteit Gent in 2000 en sindsdien aan de slag als kinesitherapeut bij Verbeek/KineTeam Turnhout.

Gespecialiseerd in manuele therapie aan de Universiteit Hasselt en respiratoire kinesitherapie met de opleiding autogene drainage volgens Chevalier.

Meer dan 20 jaar praktijkervaring aangevuld met continue vorming door regelmatige bijscholingen.

Medeoprichter KineTeam Turnhout sinds 2016.

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Ja

 

HANS HOSKENS

Afgestudeerd als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de KU Leuven in 2011 en sindsdien aan de slag als kinesitherapeut bij Verbeek/KineTeam Turnhout.

Gespecialiseerd in manuele therapie met de Postgraduaatopleiding Manuele Therapie aan de KU Leuven in 2012.

Verder heb ik me bijgeschoold in sportkinesitherapie, Kinetic Control concept, chronische pijn en dry needling en ben ik erkend Barefoot Training Specialist.

Van 2012 tot 2017 was ik actief als kinesitherapeut bij voetbalclub FC Zwaneven.

Medeoprichter KineTeam Turnhout sinds 2016.

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Ja

 

JEF VERBEEK

Afgestudeerd als licentiaat kinesitherapie in 1975 en vervolgens samen met mijn broer Jan de kinesitherapiepraktijk VEMAK opgestart.

Opleidingen medische trainingstherapie (1987) en manuele therapie (1990). Continue vorming door regelmatige bijscholingen en zelfstudie van o.a. het Kinetic Control concept, Frans Bosch en een bijzondere interesse in preventie.

Ik was preventieadviseur bij volleybalclub Smash/VST Lions en ben momenteel actief als trainer A bij Korfbalclub Technico. Ik ben lesgever in de opleiding trainer korfbal en geef vakken preventie en ontwikkelingsleer voor de Vlaamse trainersschool. Verder ben ik erkend lesgever “Get Fit 2 Sport” en verzorg ik bijscholingen in de Kempische Korfbal Academie en ben ik lid van de werkgroep opleiding trainers KBKB.

Vanaf 2016 heb ik de leiding van de praktijk doorgegeven en ben ik nog 3 halve dagen per week actief. Mijn liefde voor het vak blijft groot en ik ben blij dat ik op deze manier betrokken kan blijven bij KineTeam.

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Nee

 

TAMARA COENEN

Afgestudeerd als Master Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, afstudeerrichting pediatrie aan de Universiteit Gent in 2013. Sindsdien deeltijds werkzaam als kinesitherapeut bij KineTeam Turnhout.

Gespecialiseerd in respiratoire kinesitherapie met de opleiding autogene drainage volgens Chevalier.

Verder heb ik verschillende bijscholingen gevolgd o.a. rond hyperventilatie, sportkinesitherapie, dry needling en pre- en postnatale kinesitherapie en ben ik erkend Barefoot Training Specialist.

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Ja

 

TINNE CUYNEN

Afgestudeerd als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie sportkinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen in 2015.

Na mijn opleiding ben ik gestart als zelfstandig kinesitherapeut in een andere groepspraktijk. Dit combineerde ik met een jaaropleiding manipulatieve technieken aan The International Academy of Osteopathie (IAO). Sinds januari 2016 actief bij KineTeam Turnhout.

Ik specialiseerde me in zwangerschapsbegeleiding en volgde opleidingen die voornamelijk gericht zijn op sportkinesitherapie: Kinesio- en sporttaping, dryneedling, dynamic stability training (Paul Venner, Frans Bosch), sportvoeding (duursporters).

Sinds 2015 ben ik sportkinesiste bij voetbalploeg KFC De Kempen waar ik voornamelijk de jeugdploegen en damesploeg begeleid.

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Nee

 

BRIAN BERNAERTS

Afgestudeerd als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie manuele therapie aan de Universiteit Antwerpen in 2016. Na het doorlopen van 2 stageperiodes bij KineTeam Turnhout ben ik in juli 2016 dit toffe team komen versterken.

Gespecialiseerd in manuele therapie met de Master-na-Master opleiding aan de Vrije Universiteit Brussel in 2017.

Momenteel ben ik een laatstejaarsstudent in een Master of Science opleiding Osteopathie aan de IAO (International Academy of Osteopathy/ Bucks University). Deze opleiding combineer ik met het werk in de praktijk.

Door mijn sportieve achtergrond probeer ik me elke dag te verdiepen in de meest geschikte oefentherapieën en krijgen sporters individuele sportspecifieke oefenschema’s zodat de behandeling steeds nieuwe en leuke variaties met zich meebrengt.

Letsels tracht ik aan te pakken door opzoek te gaan naar de motor van het probleem.

Extra opleidingen: medical taping, manuele therapie, kinesio taping, dry needling, MSc. studie osteopathie

Conventiestatus: gedeconventionneerd
Lid van Axxon? Nee

 

WEN ZHANG

Afgestudeerd als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, optie manuele therapie aan de KU Leuven in 2019. Sindsdien aan de slag als kinesitherapeut bij Kineteam Turnhout.

Momenteel combineer ik het werken in de praktijk met een postgraduaatopleiding Manuele therapie aan IMFT te Gent.

Verder heb ik me gespecialiseerd in dry needling met de uitgebreide opleiding van Trigger en bijscholingen gevolgd in kinesiotaping, core stability en bekkenbodemtherapie.

 

WOLF GEENEN

Afgestudeerd als Master of Science in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, specialisatie musculoskeletale aandoeningen, aan de Universiteit van Antwerpen in 2020. Na een eerdere stageperiode ben ik in augustus 2020 gestart bij KineTeam Turnhout.

Van jongs af aan ben ik actief in het Turnhoutse voetbal en de scouts. De interesse voor sport en (jeugd)beweging is dus vanzelfsprekend, maar ook het aantal blessures in mijn directe omgeving was aanzienlijk. Deze achtergrond, in combinatie met mijn enthousiasme om mensen met klachten vooruit te helpen, maakt me tot de kinesitherapeut die ik vandaag ben.

Ik volgde extra opleidingen over peesblessures, lage rugpijn en looptechniek. Ik blijf me verder bijscholen, te starten met een cursus dry needling.

 

KINESITHERAPEUTEN

image

Guus Muësen

Afgestudeerd als licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie aan de Universiteit Gent in 2000 en sindsdien aan de slag...

image

Hans Hoskens

Afgestudeerd als Master Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, musculoskeletale revalidatie aan de KU Leuven in 2011 en ...

image

Jef Verbeek

Afgestudeerd als licentiaat kinesitherapie in 1975 en vervolgens samen met mijn broer Jan de kinesitherapiepraktijk VEMAK ...

image

Tamara Coenen

Afgestudeerd als Master Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen, met afstudeerrichting pediatrie, aan UGent in 2013...

 
 
image

Tinne Cuynen

Afgestudeerd als Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit van Antwerpen ...

image

Brian Bernaerts

Afgestudeerd juni 2016 als ‘Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, optie manuele therapie’ aan...

image

Wen Zhang

Afgestudeerd als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, optie manuele therapie aan de KU Leuven in ...

image

Wolf Geenen

Afgestudeerd als Master of Science in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, specialisatie musculoskeletale aandoeningen...

 
 
KineTeam Turnhout © 2022 | website: Nadruk